Supervision Odense giver både faglige og menneskelige kompetencer

Supervision Odense forbedrer arbejdsmiljøet

Supervision Odense giver både faglige og menneskelige kompetencer

Som direktør, chef eller lignende i en virksomhed, er det meget vigtigt, at man sørger for, at medarbejderne i virksomheden er glade. Gør man ikke det, kan det nemlig medføre en lang række problemer. Vil man gerne forbedre arbejdsmiljøet, kan man gøre det med nogle forskellige aktiviteter. Det kunne fx være Supervision Odense, som både forbedrer medarbejderne fagligt og menneskeligt. Læs med her og lær meget mere om vigtigheden af et godt arbejdsmiljø

Cheferne er ofte grunden til et dårligt arbejdsmiljø

I virksomheder med ansatte er det meget vigtigt, at man har glade medarbejdere og et godt arbejdsmiljø. Et dårligt arbejdsmiljø skyldes oftest ledelsen og kan hurtigt medføre mindre motivation hos medarbejderne. Det er ikke altid nok blot at have spændende arbejdsopgaver i løbet af dagen. Dårlige chefer kan nemlig hurtigt være med til at ødelægge en hel arbejdsdag. En undersøgelse viser, at cirka halvdelen af de ansatte, der ikke trives på deres arbejdsplads mener, at det er chefens skyld. 

Et dårligt arbejdsmiljø skader ikke kun medarbejderne. Det skader også virksomheden økonomisk. En undersøgelser viser nemlig, at medarbejdere der ikke trives har rigtig mange sygedage på et år. 25% af medarbejderne der ikke trives har over 15 sygedage på et år. Sammenligner man med medarbejdere der trives, har 85% af medarbejderen under 5 sygedage på et år. Det er altså en rigtig stor forskel, og det viser tydeligt, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er.

Supervision Odense er særligt brugbart i børnehaver og lignende

Man kan vælge at lave nogle aktiviteter med sine medarbejdere, hvis man ønsker at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Er man en virksomhed fra Odense, kunne en relevant aktivitet fx være Supervision Odense. 

Supervision Odense er en samtale mellem professionelle, hvor man bruger en helt speciel struktur og form. Man bruger en samtaleform, som kan være med til at løfte både de faglige og personlige kompetencer hos medarbejderne i virksomheden. I samtalen tager man udgangspunkt i det faglige, og man kan fx snakke om konkrete udfordringer, som man kunne have i løbet af sin arbejdsdag. Supervision Odense forbedrer ikke kun medarbejdere fagligt, men også menneskeligt. Supervision Odense er altså en god aktivitet på diverse arbejdspladser, men er særligt brugbar i nogle brancher. Det er en særlig brugbar aktivitet i brancher, hvor kontakt med andre mennesker er en stor del af jobbet Det kunne fx være oplagt for ansatte på skoler, børnehaver og lignende. 

3 grunde til at tage arbejdspladsen med på supervision Odense: 

  • Professionelt koncept
  • Giver både menneskelige og faglige kompetencer
  • Kan også bruges i hverdagen
Opbyg mange kompetencer med supervision Odense

No Comments

Post A Comment