Guide til brug af diverse baby creme

Brug kun baby creme hvis nødvendigt

Guide til brug af diverse baby creme

Der er rigtig mange udfordringer forbundet med at blive forældre som første gang. Der er så mange ting man ikke ved og så mange ting, man ikke har prøvet før. Man kan næsten sige, at man lærer en ny ting hver dag. Der sker næsten noget nyt hver dag i det første stykke tid. Det kan dog også være lidt svært at finde rundt i, men der er heldigvis massere af hjælp at hente på nettet. Læs med her og lær meget mere om hvordan du passer bedst på din baby i starten

Sådan passer du din babys hud

Det hele kan være lidt svært at finde rundt i, når man bliver forældre for første gang. Der er simpelthen så mange ting at holde styr på. Det er også svært at finde ud af, hvilke produkter man skal købe og meget mere. En af de største problemstillinger i starten er, hvordan man bedst passer babyens hud. De kan jo ikke helt bruge de samme produkter som voksne kan.

Som udgangspunkt kræver en babys hud ikke så meget pleje, da de har meget blød og fin hud. Derfor bør man som udgangspunkt ikke gøre det store ved den, da den er fin som den er. Babyers hud indeholder særligt mange talgkirtler, hvilket gør at den kan holde sig fugtig og smidig uden baby creme eller lignende. 

Der er dog nogle babyer, der ikke har så god hud og derfor har brug for ekstra pleje. Det kan fx være babyer med tør hud, børneeksem eller lignende. Her kan man finde et stort udvalg af specialudviklede produkter til babyer. Der er nemlig rigtig mange forskellige baby creme til netop disse problemer. Udvikler det sig i en negativ retning, er det vigtigt at kontakte lægen og få professionel rådgivning.

Pas på din babys hud med en baby creme

Der er et stort udvalg af forskellige baby creme

Hvis man dog skulle kom ud for at have brug for baby creme og pleje af huden, er der nogle forskellige produkter, man kan bruge. Der er fx en fed baby creme. Det er en creme, der er rig på olier og ligger sig som en hinde på huden. Derudover kan man også bruge en lotion, der fugter huden og gør den silkeblød. Til sidst kan man også bruge en SOS balm. Det er en fed hudbalsam, der blandt andet kan bruges til tør hud og røde babynumser. 

3 baby creme man kan bruge: 

  • Fed babycreme
  • Lotion
  • SOS balm
No Comments

Post A Comment