Niveaumåling giver præcis og pålidelige målinger i alle brancher

niveaumåling er pålideligt

Niveaumåling giver præcis og pålidelige målinger i alle brancher

niveaumåling bruges i rigtig mange byggeindustrier og lignende. I konstruktions industrier er det meget vigtigt at man får nogle præcise resultater. Det er derfor en god ide at bruge ordentligt udstyr og ordentlige målings redskaber. Der findes nemlig mange forskellige typer for målings redskaber, som tilpasser sig efter hvad de skal bruges til.

Niveaumåling

Det er som sagt rigtig vigtig i brancher hvor man arbejder med tunge materialer og i store mængder, at man har de rigtige målinger. Dette kan kun sikres ved at have det rigtige målingsudstyr.  Ud fra hvad man skal bruge måle redskaberne til, så skal man vælge den rigtige type, for at få det optimale resultat. Der er dog målere som ikke går ind på hvilke typer det er, men som er generelle måling genstande. Dette er blandt andet en niveauvagter og en kontinuert niveaumåling.

 

Professionel hjælp

Som i så mange andre situationer, så kan det være en rigtig god ide at få professionel hjælp eller vejledning. Især i byggebranchen kan det betale sig ikke at være ene mand om de store beslutninger. Det er altid en god ide at hente hjælp udefra. Nogen der kan give et andet perspektiver til det projekt man er i gang med, eller måske kan bidrage med noget erfaring eller ekspertise hjælp indenfor det område man arbejde indenfor.

I byggebranchen gælder dette tit i forhold til planlægning, opbygning af bygninger og konstruktion. Men det samme kan gælde, hvis man står for nogle store operationer med målinger, der er påkrævet at være præcise og fejlfrie. Hvis man så derefter også bruger niveaumåling på samme tid med professionel måling, så er man sikret et præcist og pålideligt resultat.

 

Der findes flere forskellige typer af niveaumåling. Dette kan være eksempler som:

  • IntelliPoint RF Admittance niveauvagt
  • Z-Tron III
  • Plugged Chute Detektor

Plugged Chute Detektor

Denne måler er i stor brug i de store byer med kanaler. Måleren sættes nemlig i kanten af kanalerne og måler det materiale og genstande som flyder igennem kanalen. Den vil derefter alarmere, hvis der muligvis har sat sig noget fast i kanalen, som stopper for strømningen af vand.

 

IntelliPoint RF Admittance niveauvagt

Denne måler er kendt som et af de bedste og typisk mest alsidige målings redskab. Den er rigtig god når man skal måle væsker og kritiske applikationer af væsker. Men også opslemninger og granulater. Derudover har den et testsystem, så den selv tjekker at alt er tiptop til målingen.

No Comments

Post A Comment