Prøv en stresstest og bliv klogere på dig selv!

Stresstest

Prøv en stresstest og bliv klogere på dig selv!

Der er i Danmark flere og flere der får stress, hvilket skyldes at vi går mere op i arbejdet end før, uden at vi selv vil erkende det. Derfor kan det være en god ide at tage en stresstest, da den kan være med til at vejle dig, hvis er i tvivl.

Den vejledende stresstest

Hvis man har en mistanke om, at man er ved at blive stresset, så kan det være en god ide at tage en stresstest. Den vil give dig en vejledning i, om du skal søge hjælp, eller selv kan klare den situation som du står i. Nogle af de ting der er tegn på stress er bl.a., at man ligger søvnløs, lider af træthed, tristhed, indre uro eller tankemylder? Derudover kan det også være, hvis man har svært ved at huske eller koncentrere dig?

Kan du sætte flueben ud fra noget af det ovenstående, så skal du tage en stresstest. Stress er nemlig noget, som man helst ikke skal gå for længe med, da det så blot vil blive værre. Dermed vil man altså skulle gennemgå et endnu længere sygdomsforløb, hvor man slet ikke kan få lov til at gå på arbejde. Med andre ord er det en rigtig god at bearbejde eller undersøge om man har stress i tide, da det i den grad kan betale sig.

Stresstest

Hurtigt svar på testen

Når man har taget stresstesten, hvilket ikke tager meget lang tid, da det kun er 30 JA/NEJ spørgsmål, så får man svaret med det samme. Dette betyder først og fremmest, at man skal være forberedt på at få svaret. Svaret vil dog ikke være endegyldigt men kun vejledende. Derudover skal man også være klar på at tage fat i, som har viden omkring dette område. Det kan eksempelvis være en psykolog, som kan være med til at finde den bedste løsning til dig. Den rette løsning er meget vigtigt, og dette vil stresstesten også være med til at give, da man her kan analysere, hvor du er hårdest ramt. Dermed er en stresstest et godt værktøj til at se, om man er stresset.

No Comments

Post A Comment