Koreanske hudpleje produkter redder dig i den kolde vinter!

Essential Oil

Koreanske hudpleje produkter redder dig i den kolde vinter!

Det er koldt udenfor, og det blæser. Det er der ingen, som er vilde med. Især ikke vores hud! Vores hud har ikke godt af at være ude i kulden, hvor det også blæser. Her bliver huden hårdt ramt, men også læberne, som i værste tilfælde sprækker. Derfor bruger vi ofte mange hudpleje produkter i vinteren, og de andre kolde måneder, da vi gerne vil have en sund hud. Derfor kan det også være en god ide, at give det i gave juleaften. Hvis man skal give noget godt, så kan man med fordel købe koreansk hudpleje produkter, da dette er nogle gode kvalitets produkter. Når man giver sådan noget, så kan man blandt andet følge den de 1o trin, som giver en lækker hud.

De 1o trin er til hende, som gerne vil have en lækker hud, som ikke er bange for at mixe og matche forskellige produkter. Det handler nemlig om, at finde nogle produkter, som afspejler den hudtype, som man har. Når man skal i gang med de ti trin, så skal man prøve sig frem, men man finder hurtigt nogle favorit hudpleje produkter, som giver en mærkbar forskel.

  1. Olivebaseret renseprodukt, skal være med til at give en ren hud. Her kan det være en god ide at benytte en dobbelt rens, som skal være oliebaseret og derefter vandbaseret. Olien vil fjerne makeup, solcreme og overskydende olie fra din hud. Dette vil efterlade huden blød og fugtigt.
  2. Vandbaseret renseprodukt, skal være med til at give e ren hud. Når man har brugt den oliebaserede, så skal man bruge den vandbaserede. Det kan blandt andet være renseskum, som fjerner det sidste snavs og urenheder, som er i og på din hud. Du kommer mere i dybden her, og det sikre at du også renser dine porer, hvilket afhjælper urenheder at opstå.
  3. Peeling/eksfoliering, fjerner døde hudceller, og giver en flot og ny hud. Dette er under kategorien hudplejer produkter, selvom det ikke er en creme. Dette er en form for ansigt maske, som er med til at give dig en ny og frisk hud.
  4. Toner, er anderledes end de danske, men de er mere milde og indeholder næsten aldrig alkohol. Dette bruges, når man vil opretholde den rette pH-værdi i huden, så huden er forbederedt på de efterfølgende produkter.
  5. Essens, er hjertet i koreansk hudpleje. Essens er en mellemting mellem toner og serum, selvom det er en kategori for sig indenfor hudpleje produkter. Essens går et lag længere ned i huden end toner, og forstærker produktionen af nye hudceller.
  6. Serum, afhjælper hudproblemer, pigtering, urenheder, rynker og meget mere. Det er et mere koncentreret produkt en essens, som skal duppes på huden med hænderne.
  7. Maske, fugter huden og giver en masse vitaminer. Inden for koreanske hudpleje produkter er dette en af de vigtigste punkter, og udføres oftest hver dag. En maske kan anvendes på arbejde, i toget eller om natten. Sådan gør de i hvert fald i Korea.
  8. Øjencreme, skal hjælpe den sarte hud rundt om øjnene. Det er en koncentreret creme, som skal duppes på rundt om øjet. Samtidig får man også bremset rynkerne rundt om øjet, så man først får dem senere i livet.
  9. Ansigtscreme, skal forsegle din hud, når den først er fugtig. Det gælder om at finde en, som passer til din hudtype og dit behov. Inden for ansigtscremer, så findes der alt fra gel cremer, lotion, frede cremer og meget mere.
  10. Solcreme, skal være med til at beskytte din hud. Selvom det lyder dumt, så kan man aldrig være for forsigtig, og derfor er det en god ide at have som morgenrutine. Solcreme beskytter ikke blot mod solen, men er også god i kampen mod rynker, selvom det er noget klister. Heldigvis findes der nogle, som ikke klistre, men samtidig også er gode for huden.

 

Jeg håber denne korte version af de 10 trin inden for koreanske hudpleje produkter, kan hjælpe dig i kampen mod kulden.

No Comments

Post A Comment