Dansk hudpleje har fokus på bæredygtighed

Dansk hudpleje har fokus på bæredygtighed

Hvorfor er hudpleje vigtigt?

Huden har en essentiel og beskyttende funktion for kroppen. Den holder både væske og blod inde i kroppen, samtidig med at den holder bakterier ude. Mange mennesker plejer ikke deres hud, udover lige at vaske hovedet, når man er i bad. Det er dog vigtigere, end man lige tror at tage sig af sin hud. Det er nødvendigt at bruge hudpleje, hvis huden skal være smidig og fugtig. Rigtig mange danskere døjer med tør hud, særligt i de kolde måneder. Derudover kræver huden også mere og mere fugt, desto ældre man bliver. Tør hud når man er ældre, kan faktisk have alvorlige konsekvenser, da det kan medvirke til, at huden ikke kan reparere en beskadiget barriere. Hvis man døjer meget med tør hud, og ikke smører huden, eller sørger for at give den rigtige form for pleje, så kan det udvikle sig til eksem. Når først man har fået eksem, kan det være rigtig svært at komme af med igen. Det kan kræve hyppige besøg ved lægen, og brug af mange forskellige hormonholdige cremer. Derfor er det nødvendigt at pleje sin hud, så man kan komme problemer som disse i forvejen.

 

Dansk hudpleje

Ofte bliver man anbefalet de store internationale mærker, som alle kender, men det kan faktisk godt betale sig at kigge efter hudpleje, der er udviklet inden for Danmarks grænser. Der findes en masse lækker dansk hudpleje, som har opnået stor anerkendelse. Særligt hvis man går op i økologi og miljøet, samt sætter pris på få kemiske stoffer i produkter, så kan man finde mange relevante danske hudpleje produkter. Der findes rigtig mange forskellige små virksomheder, der laver forskellige former for dansk hudpleje. Det kan ofte være en fordel, at virksomheden ikke er så stor, da der dermed bliver lagt stor vægt på, at den enkelte kunde får en god oplevelse. Derudover har de eksempelvis også overskud til at prioritere bæredygtighed og kvalitet over omsætning.

 

Råd til en flot hud

Der findes rigtig mange forskellige råd til, hvordan man får en flot hud, og rigtig mange eksperter, der mener noget forskelligt. Det er altid vigtigt at huske på at alle mennesker er forskellige, og dette betyder også, at man kan have meget forskellige hudtyper. Hvad der fungerer for nogle, fungerer ikke for andre, derfor er det altid en god idé at lære noget om sin hud. Man kan med fordel observere den i et stykke tid, og dermed finde ud af, om man har fedtet, tør eller kombineret hud. På den måde kan man finde de produkter, der passer aller bedst til ens hud. Der findes dog også nogle mere universelle hudpleje råd, der gælder for alle. Nogle af dem er:

  • Husk solbeskyttelse
  • Eksfoliering
  • Sørg for at din dagcreme er fyldt med gode ingredienser
  • Få nok anti-oxidanter
  • Lad være med at gå amok

Det sidste punkt er særligt vigtigt at huske på. Man kan godt blive grebet af tanken om perfekt hud, og så komme til at overgøre det. Derfor er det vigtigt at finde en balance, hvor man ikke ødelægger hudens naturlige processer, men samtidig tilfører den nok fugt.

Besøg Beautyliving for at få gode guides og tips til din egen hud.

Se for eksempel deres øjencreme guide, som sikrer din hud ved øjnene forbliver frisk

No Comments

Post A Comment