Kom godt igennem efteråret med sko fra Via Vai

Kom godt igennem efteråret med sko fra Via Vai

Populært blandt kvinder

Mange kvinder er meget passionerede, når det kommer til sko. Undersøgelser viser, at 6% af danske kvinder ejer mere end 40 par sko. Nogle kan nikke genkendende til dette, mens andre ryster på hovedet. Man kan dog ikke komme udenom, at sko er en essentiel del af et sæt tøj, hvad end det er elegante sko, der skal få en til at se smart ud, eller det er praktiske sko, der hjælper en med at holde varmen. Der findes et hav af forskellige modeller på markedet fra utallige producenter og mærker, hvilket godt kan gøre det svært at finde det par, der både passer til ens stil og budget, samtidig med at de er komfortable. Nogle vælger at købe et nyt par sko hver sæson, da moden hele tiden skifter, mens andre hellere vil investere i et klassisk par sko, der kan bruges i mange år. I dette indlæg kan du finde eksempler på sko, der passer ind i begge kategorier, som alle kommer fra mærket Via Vai, som producerer lækre italienske designer sko.

Historien bag Via Vai

Stifteren af Via Vai Ruud Pessers. Han har altid haft en passion for Italien, italiensk design og sko, og besluttede sig derfor for at stifte Via Vai Shoes i 1992. Passionen for italiensk design er meget tydeligt at finde i skoene, der er blevet produceret gennem årene, men de er dog samtidig inspireret af de seneste trends, hvilket er blevet til nogle fine kombinationer af klassisk og moderne design. Fælles for alle skoene er, at de er lavet af materialer fra Italien i fantastisk kvalitet, som er håndvalgt af teamet bag Via Vai Sko. I kollektioenen findes der både:

  • Stiletter
  • Sandaler
  • Sneakers
  • Høje og lave støvler
  • Tasker
  • Accessories

Sko og støvler til efteråret

Danmark er kendt for sit kolde og ustadige efterårsvejr. Det er altid svært at vurdere, om man bør investere i et par praktiske støvler, der kan holde ens fødder varme i de kolde måneder, eller om man bør købe nogle mere elegante støvler, som ser smarte ud, men som måske ikke er praktiske. Det er dog muligt både at være praktisk og moderigtig. Det kan man eksempelvis være med Via Vai Saloon Faye Vigogna modellen. Dette er en kort støvle, der ser elegant og klassisk ud, men som samtidig er praktisk, da den holder foden varm og ikke har en alt for høj hæl. Man kan også vælge nogle af Via Vai’s western inspirerede støvler, der giver et sjovt touch til ens outfit. Ønsker man noget meget mere klassisk og stilrent, bør man overveje Via Vai’s Dumas Støvle Black, som er en klassisk sort støvle med en hæl, der er lavet i en lækker kvalitet, så foden stadig holdes varm og tør. Sko kan være med til at tilføre det sidste til ens outfit, og kan derudover være med til at give lidt ekstra højde, eller sørge for komfor i løbet af dagen.

No Comments

Post A Comment