Tænk langsigtet – tænkt Macbook air 13 cover

Macbook air 13 cover

Tænk langsigtet – tænkt Macbook air 13 cover

Macbook air 13 coverDer er rigtig mange, som gerne vil beskytte deres iPhone, men når det kommer til ens Macbook, så er folk oftest ligeglade. Det betyder desværre også at folk oftest får skrammer eller støre skader, som kan gøre den ikke virker længere, derfor kan det være en god ide at benytte sig af et cover. Så har man f.eks. en Macbook air 13, så kunne det være smart at få sig et Macbook air 13 cover. Sådan et Macbook cover beskytter ikke på sammen måde som et mobil cover, det har nemlig helt andre egenskaber. Noget af det som et Macbook cover kan er blandt andet nedenstående:

  • Holde fugt og væske væk
  • Beskytter mod stød
  • Forskel på mobil og computer cover

Holde fugt og væske væk

Der er rigtig mange unge som bare kyler deres Macbook ned i skoletasken og her kunne et Macbook air 13 cover hjælpe meget. Især fordi der er mange unge, som har en madkasse med, der ikke er helt tæt. Det betyder, at når man har kartofler, bøf og brun sovs med, så render det ud i tasken. Og i tasken ligger computeren også, hvilket betyder computeren bliver smurt ind i brun sovs. Det er for det første ikke særlig lækkert, men det er også skadeligt for din Macbook, og så kan du jo ikke bruge den. Og hvad skal du så gøre, når du ikke kan bruge den, til det du skal i skolen? Det er et rigtig slem situation at sætte sig i, og derfor kan det være smart at bruge et Macbook air 13 cover, der holder fugt og væske væk fra din computer.

Beskytter mod stød

Macbook air 13 coverDer er mage, som ikke er for gode ved deres computer, hvilket også er tydeligt at se på deres Macbook. Når Macbooken ligger i taksen, så bliver den stødt mod alt der ligge der i, men det er ikke disse stød, som  gør den store forskel. Det er blandt andet, når taksen bliver kastet op på bordet, fordi man lige skal se noget i tasken. Der får din Macbook et meget hårdt stød, som nemt kunne være undgået, hvis man havde haft et Macbook air 13 cover. Det absorbere nogle af stødende, men kan dog ikke klare at blive mast. Derimod kan et Macbook air 13 cover dog være med til, at undgå de her stød, som giver skræmme på computeren. En Macbook har en meget stor værdi selvom den er brugt, og derfor kan det være vigtigt, at undgå skræmmer. Så kan man nemlig sælge den, når man ikke længere har brug for den eller skal have sig en ny.

Forskel på mobil  og computer cover

Der er en stor forskel på et mobil cover til en Iphone 6 og et Macbook air 13 cover. Et mobil cover dækker blandt andet kun kanterne og bagsiden, hvorimod et Macbook air 13 cover dækker hele computeren. Mange kalder det for et sleeve, fordi man ligger det ned i det og lukker for det. Man kan derfor ikke bruge computeren når det er ned i Macbook coveret. Men det beskytter så meget, så man vil være taknemmelig for hvor mange gange det redder en fra at bruge en masse penge.

No Comments

Post A Comment