Vidste du at designer smykker stammer fra middelalderen?

Designer smykker, ringe, ring

Vidste du at designer smykker stammer fra middelalderen?

Den dag i dag er det meget populært med designer smykker, men det er ikke noget nyt, for ser man tilbage i tiden til middelalderen, så var det et statussymbol at have smykker. Det stammer fra, at man både i middelalderen og før det brugte guld og sølv til at bytte sig frem til ting. Og når man solgte noget ville man oftest få et stykker guld på størrelse med den værdi, som det man solgte havde. Derfor fandt man ud af, at det havde en hvis værdi, og så kunne man jo forme det til et smykke, som man kunne bære når man er sammen med andre, for at viser, at man er bedre end dem, eller i hvert fald har en velstand.

Designer smykker

Den dag iRing dag, så er et smykke ikke et desideret tegn på velstand, det er nærmere et tegn på velstand at have desginer smykker. Det er ofte noget som alle ejer, eller i hvert fald kommer til når de bliver gift, men nogle ønsker at have mere end bare en sølv eller guld ringe. De vil have noget folk siger wow til og falder bag over, for de vil gerne vise bestemte kropsdele frem, så det er en smart måde, at få det fremprovokeret på. Men det er ikke kun ringe, øreringe og halskæder som er designervarer, for man kan også finde mange ure, briller osv. hvor en desginer har sat sit navn på. Mange mænd vælger et designer ur fremfor et designer smykke, da det er noget, som er mere maskulint.

Smykker online

DenDesigner smykker dag i dag, så er det blevet meget nemmere at få lavet smykker og generelt købe dem, for der findes tusinder af hjemmesider, som sælger smykker, men ikke alle sælger desginer smykker. Men sådan var det ikke i middelalderen, for dengang skulle man selv have guld med ned til guldsmeden, som kunne lave smykket og det var ikke alt hvad han lavede, som alle blev lige glade for. Det ændrede sig dog hurtigt, for når den første havde givet det et kompliment, så var det lige pludselig det bedste smykke. Den dag i dag, så kan du give en guldsmed en tegning, og så kan du få lavet et smykke ud fra de mål, som du ønsker dig. Dog skal han lige have nogle mål og nogle ting vil han nok sige ikke kan lade sig gøre rent fysisk, og så har du dig nogle designer smykker.

 

Designer varer

Den dag i dag er det jo som sagt blevet nemmere at få fat i smykkerne, men tiderne har også ændret sig på andre områder. For den dag i dag kan man meget nemmere få fat i andre designer varer . I det hele taget, så var der ikke rigtig nogle designer varer dengang, for der var det generelt dyrt at få både fint tøj og fine smykker. Dette er noget, som vi den dag i kan være glade for, for så kan vi flotte os med designer smykker. Og hvis du når har glemt hvad du har lært noget om i dag, så er der en lille opsummering:

  • Smykker i middelalderen
  • Designer smykker
  • Smykker online
  • Designervarer
No Comments

Post A Comment