Fjällräven tasken er den perfekte taske til enhver anledning

Fjällräven tasken er den perfekte taske til enhver anledning

Er du typen, som pendler meget frem og tilbage mellem forskellige aktiviteter, hvor du er nødt til at have nogle forskellige ting med? Fanger du af og til dig selv i, at rende rundt med dine ting i gamle Fakta poser, fordi denne løsning er den eneste du i øjeblikket har tilgængelig? Der er uendeligt mange forskellige situationer i hverdagen, hvor man har brug for en taske til det ene eller det andet. Her er en taske som Fjällräven utroligt god i mange forskellige tilfælde. Eksempelvis har tasken den perfekte størrelse til ting som en computer, hvor blandt andet en MacBook lige præcis kan passe ned i tasken, hvis der er tale om den originale størrelse taske.

Fjällräv

Tidsløst design til enhver situation

Foruden denne taske kan man også finde forskellige størrelser på tasker fra det populære brand Fjällräven, som er peaket gennem de sidste par år. Det er nærmest blevet et allemandseje at have en taske fra dette brand, hvilket formentlig kommer af det tidsløse og retro design, som giver en nostalgisk følelse tilbage til 60’erne og 70’erne, hvor den, i dag, midaldrende generation netop havde købt deres første rygsæk fra Fjällräven. Gennem tiden er disse tasker gået fra generation til generation, hvor tasken i dag er havnet ved de helt unge mennesker, som er meget glade for det rå udtryk i en taske, hvor man kan se, den er blevet brugt gennem efterladenskaber i form af grålige toner på tasken.

 

God kvalitet, der kan holde til lidt af hvert

Oprindeligt er brandet egentlig en hyldest til naturelskerne, som holder at lange vandreture, og oplevelser i forskellige nordlige fjelde. Opretteren af brandet holdt selv meget af denne form for udforskning af naturen, hvilket han ønskede at give videre til alle andre mennesker, ved at designe den perfekte taske til formålet. Fjällräven er god kvalitet, som altså kan holde til lidt af hvert – der findes ikke en situation hvor tasken vil være upraktisk, blandt andet foruden den gode kvalitet også er grundet en funktion i taskens materiale, der gør det muligt at stoffet tilpasser sig let og uskadeligt ved berøring med andre overflader, klipper eller andet, som kan risikere at støde ind i tasken.

Fjällräven

Et væld af udvalg fra brandet

Ud over den populære og velkendte taske, har brandet også formået at etablere produktion af mange andre forskellige ting, der kan benyttes til at nyde naturen fra dens skønneste side. Her er blandt andet kvalitetsrige jakker, bukser og flere forskellige rygsække blevet rost meget af omverdenen, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem forskellige udmærkelser for miljømærkninger og nytænkning i form at skånsel og fornuftig udnyttelse af miljøet. Virksomheden bag det populære brand med den lille røde ræv i centrum er hele tiden i udvikling, og har hele tiden mange forskellige spændende projekter i gang, som gang efter gang formår at gøre noget godt for menneskeheden og naturen på samme tid. Undersøg selv virksomhedens udvalg af blandt andet bukser, jakker, trøjer og selvfølgelig de utroligt velkendte og populære tasker fra Fjällräven!

No Comments

Post A Comment