En Mauviel gryde er til dig, der elsker at lave mad

En Mauviel gryde er til dig, der elsker at lave mad

Virksomhedens historie:

Mauviel blev grundlagt af Ernest Mauviel i 1830. Han startede fabrikationen i en lille landsby i Normandiet, der har kaldenavnet “byen af kobber”, da den har over 800 års erfaring med at fremstille forskellige produkter i kobber. Hele kernen af Mauviel bestod i det dygtige arbejde med kobber, der er blevet givet videre fra generation til generation. Produkterne har siden begyndelsen været i den højeste kvalitet, hvilket har sikret dem en betydelig plads på det internationale marked. I dag fremstiller Mauviel stadig køkkengrej til både professionelle kokke og privatpersoner, der er glade for at lave mad. Der findes over 1000 forskellige produkter fra Mauviel. Mauivel laver bl.a.:

  • Gryder
  • Pander
  • Smørklokker
  • Champagnekølere

Produkterne fås ikke længere kun i kobber, men også aluminium, porcelæn, glas og stål. Mauviel har opnået verdensomspændende anerkendelse for deres produkter. Deres køkkenredskaber er blevet brugt i professionelle kokke konkurrencer, men også hjemme i køkkenerne i private hjem. Produkternes alsidighed har gjort dem utroligt populære.

Mauviel gryder

Gryder i fænomenal kvalitet:

Mauviel GrydeEn Mauviel gryde er ikke en blot en gryde som alle andre. Den er udviklet i den bedste kvalitet, og har derudover et utrolig flot design. Designet er tidsløst, klassisk og elegant, samtidig med at det er funktionelt. Gryderne fås i mange forskellige materialer, former og størrelser, så man kan finde den gryde, der passer til lige netop ens behov. De flotte produkter, der er lavet i kobber, giver et moderne, men samtidig traditionelt præg på køkkenet. Man kan med stolthed sætte gryderne på bordet, når der er gæster, da de næsten fungerer som et dekorativt stykke. Gryderne er udviklet til professionelle og aspirerende kokke, som naturligvis har brug for bedre udstyr, end hvad man ellers ville finde i et privat køkken. Den gode kvalitet og det flotte design medvirker selvfølgelig til at gryderne ligger i den høje ende af prisskalaen, men det er dog stadigvæk ikke en uoverskuelig pris. Ofte ligger gryderne mellem 1000-3000 kr., men så får man til gengæld også en gryde, der kan holde i mange år. Man kan ofte spare lidt, hvis man prøver at søge efter gryden på nettet. Der er mange online shops, der kører tilbud, eller som sælger køkkengrejet billigere end de fysiske butikker.

 

God som gave:

Det er altid svært at finde ud af, hvad man skal give til folk i gave. Et godt bud kunne være en gryde eller noget andet køkkengrej fra Mauviel. Det er en gave, der vil vare ved i mange år, og som vil blive flittigt brugt. Der er ofte en tendens til at dekorative gaver med årene bliver stillet ind i et skab og glemt, men med en gryde er man sikker på at den vil blive brugt næsten hver dag. Det er den perfekte gave til et bryllup, en der flytter hjemmefra eller en der bare elsker at lave mad. Det kan også være at man har lyst til at forkæle sig selv, og købe den til eget forbrug. Hele madlavning oplevelsen vil med garanti blive bedre, og i sidste ende kan det også smages på maden.

 

No Comments

Post A Comment