Dranella bukser til kvinder i alle størrelser

Bukser i alle størrelser

Dranella bukser til kvinder i alle størrelser

Dametøj fra Dranella:

Dranella blev oprindeligt stiftet i 1956 af Søs og Ib Drasbæk. De blev inspirerede af moden for unge kvinder i 60’ernes London, hvilket gjorde at de skilte sig ud fra mængden tilbage i Danmark. Den europæiske ånd kommer hermed også til syne i de unikke tøjstykker. Dranella er et mærke til de kvinder, der ønsker at klæde sig i noget, der understreger feminitet og komfort. Dranella lægger stor vægt på at designe dametøj til den selvsikre og feminine kvinde uden alder, der altid ser afslappet men samtidig elegant ud. Tøjet er en blanding mellem det rå og det feminine, så ens personlighed for alvor kan komme til udtryk gennem ens tøj. Det er mode på en lidt underspillet måde, hvilket giver en fænomenal effekt. Tøjet er udviklet med stor fokus på kvalitet, design, detaljer og snit.

Bukser Stor diversitet på Dranella bukser:

Hele grundlaget for Dranella er jeans og bukser i alle afskygninger. Man kan næsten være sikker på, at når der udkommer en ny Dranella kollektion, så er der jeans eller bukser iblandt. Det særlige ved Dranella bukser er, at der blevet lagt utrolig stor vægt på materialet. Materialet er meget vigtigt, da det er dette, der sikrer en god pasform og et flot udseende. Dranella bukser findes i mange forskellige snit og farver, så man med garanti kan finde et par, der passer til ens personlige stil. Dranella laver bukser, der sidder godt på mange forskellige kvindekroppe, og som kan bruges af mange forskellige kvinder. Bukserne fås for det meste fra str. 34 til og med str. 44. Dette gør det muligt at finde et par, der passer til ens krop. Det kan ofte være svært at bestille bukser på internettet, da det er meget individuelt, hvordan bukser de passer. Den gode pasform, som Dranella bukser nu har, gør det dog meget nemmere at bestille bukserne fra en online butik. Dette er en fordel, da bukserne ofte kan findes billigere på nettet. De mest populære modeller af Dranella bukser er:

  • Dranella Badipsy Jeans
  • Dranella Vipsy Jeans
  • Dranella Gwenn Bukser
  • Dranella Gringo Jeans

 

Nytænkende design:

Jeans

Selvom Dranella efterhånden har designet bukser og andet tøj i over 60 år, så har de stadig formået at blive ved med at forny sig og følge med tiden. Tøjet har stadig det klassiske og tidsløse look, samtidig med at der er kommet nye farver, snit og motiver ind i designet, hvilket gør at det kan blive ved med at være populært. Den seneste Dranella kollektion er utrolig moderne, samtidig med at den følger Dranellas oprindelige ånd. I den nye kollektion finder man bl.a. flere tøjstykker med motiver af palmeblade, hvilket er en tendens, der har været meget populær for sommerkollektionen 2017. Derudover ses mange lyse og neutrale farver samt løse overdele, hvilket også er en meget nutidig tendens. Dette beviser blot endnu engang, at Dranella har været i stand til at følge med tiden, og blive ved med at komme med nye kollektioner, der imponerer.

No Comments

Post A Comment