En foto efterskole til det medieinteresserede unge menneske

En foto efterskole til det medieinteresserede unge menneske

Er du et ungt menneske, som har brug for nye udfordringer, og et år fyldt med sjov og spas? Så burde du uden tvivl overveje et år på efterskole. Der findes mange forskellige efterskoler, som har deres egen gren for ekspertiseområde. Derudover findes der naturligvis også ganske almene efterskoler, som har en masse forskellige aktiviteter, hvor der kan findes en interesse til enhver smag. En ting er dog helt sikkert. Hvis man leder efter udfordringer, og har lyst til at prøve noget ud over det sædvanlige, så vil efterskole være en sikker vinder.

 

FilmTag ikke forhastede beslutninger

Utroligt mange unge mennesker går med en følelse i maven af, at de ikke rigtigt ved, hvad de vil efter folkeskolen. Dette vælger alt for mange at ignorere, hvilket er en stor fejl. Her er det i langt de fleste tilfælde et bedre valg, at tage et år på efterskole, for at finde sig selv og finde ud af, hvad man egentlig gerne vil i fremtiden. Hvis du for eksempel interesserer dig meget for medier, måske i særlig grad interesserer dig for fotografering, kan du finde en foto efterskole på Bornholm, som beskæftiger sig med netop dette. Ud over at have foto på dagsordenen kan du også opleve mange andre former for medier, eftersom det er en media skole. Du vil blandt andet også få mulighed for at beskæftige dig med film – for hvem ved, det kunne jo være, der lå en skjult Tarantino gemt inde i dig!

 

Kom i kontakt med dine kreative siderFoto

På denne efterskole får du altså rig mulighed for at komme i kontakt med dine kreative sider. Dette er utroligt sundt for unge mennesker, eftersom man i utroligt mange år går i folkeskole, og beskæftiger sig med mange af de samme fag og ting – hvor man ved forandring kommer i kontakt med nogle sider af en selv, man muligvis ikke vidste, man havde i sig. Udover at få et super fedt efterskoleår, med nye aktiviteter og fag, får man også et fuldstændig uforglemmeligt år, man vil se tilbage på resten af ens liv. Dette fortæller stort set alle de mennesker, som har gået på efterskole. Der er et eller andet helt særligt over konceptet, som blandt andet handler om at man konstant er omkring mennesker. Man kommer til at kunne spendere hver eneste dag sammen med sine bedste venner, hvor de kun bor få minutter væk fra en. Dette er en af de utroligt tiltrækkende ting ved efterskole, som unge er helt vilde med.

 

Unge med fælles interesser

På et efterskoleår udvikler man sig desuden ufatteligt meget som menneske. De fleste unge mennesker, som går derfra, har en helt masse nye erfaringer og oplevelser med i bagagen, og er på denne måde væsentligt mere forberedt til at tage på en ungdomsuddannelse, eller hvad man nu har lyst til. Der findes ikke en bestemt type person, som går på efterskole, hvilket også forklarer den enorme diversitet af mennesker, der er på en efterskole. Man vil til hver en tid kunne finde en person, der minder om en selv, hvilket også hænger sammen med, at man jo har valgt sin efterskole inden for interesse. I dette tilfælde vil du altså få mulighed for at møde mange andre unge mennesker, der ligesom dig, muligvis kunne- eller har interesse for medier i form af blandt andet foto og film!

No Comments

Post A Comment