Cloud løsninger optimerer IT i virksomheden

Cloud løsninger

Cloud løsninger optimerer IT i virksomheden

Professionel løsning for mindre virksomheder

De fleste virksomheder bruger programmerne fra Microsoft, da dette er godt når man skal lave rapporter, regneark osv. Men det er ikke alle firmaer, der er klar over hullerne, der kan være i forhold til det økonomiske. De fleste firmaer køber nemlig bare en såkaldt nøgle, så de kan installere et program et hvis antal gange, men når der så kommer en nyere version, så bliver de nødt til at købe det, og derved kan det gå hen og blive dyrt. Især hvis man er en lille virksomhed og køber en pakke med for mange nøgler, så går der hurtigt hen og bliver spildt mange. Man kan derimod vælge at betale hver måned, og så få det brugerbetalt, så man kun betaler for det man bruger, og i den pakke gemmer der sig cloud tjenester, der gør at man kan gemme online og hente det ned, når man skal bruge det.

Det betyder at man kan have en masse liggende uden at de fylder på selve computeren. Men man kan dog også lave en hybrid løsning, hvilket betyder at man både har nogle dokumenter liggende på computeren og andre lige i en af din cloud tjenester, for så kan du have alt de vigtige med hvis du er på farten uden internet og stadig gerne vil have mulighed for at lave nogle af tingene.

Gør arbejdsdagen nemmere

Når man vælgCloud løsningerer at bruge cloud løsninger så sikrer man sig også mod, at man ikke sidder med alt det tekniske inden for IT. Man får blandt andet også brugerbetaling, så man sikrer sig, at man kun betaler for produktet, når man bruger det, så man ikke smider en masse penge ud af vinduet. Man får det nyeste af det nyeste, fordi det netop bliver betalt som et abonnement, og man får en rigtig nem adgang til det hele, så længe man altså har adgang til internetforbindelse, da det hele ligger online i cloud løsninger. Man kan også få det til en meget god pris, da der ikke er nogle distributionsomkostninger fra producentens side. Så alt i alt er der meget at sparer på noget som faktisk kan gøre arbejdsdagen nemmere for de fleste.

Få hjælp fra professionel virksomhed

I praksis kommer der dog til at være nogle udfordringer som blandt andet at du ikke selv kan styre, hvornår der kommer opdateringer, dog kan det indstilles på de fleste computere, så den opdaterer uden for den normale arbejdstid. Yderligere kan det betyde, at du har svært ved at integrere andre applikationer når du først har fået cloud løsninger. Så hvis du skal finde nogle som skal lave cloud løsninger, så er det vigtig at de kan finde de helt rigtige løsninger, men i den grad også at det ikke er noget du kommer til at betale alt for mange penge for at få lavet, for så kan de være lige meget. Det er også meget vigtigt at man sikrer sig at implementering og migrering af data sker på den rigtig måde og at det indgår i en samlet integreret løsning. Og ellers så gælder det om at holde øje med gode tilbud.

No Comments

Post A Comment