Tag på Office 365 seminar, og få en bedre arbejdsplads!

Tag på Office 365 seminar, og få en bedre arbejdsplads!

Oprindelse og formål:

Office 365 er et navn Microsoft bruger for en række software og service abonnementer, der sammen forsyner folk med software, der kan fremme produktiviteten hos abonnenter, og give andre fordelagtige ydelser. Office 365 pakken kan tilbyde mange forskellige ting, alt afhængende af om man bruger det som privatperson eller som medarbejder i en virksomhed. For medarbejdere i en virksomhed kan Office 365 pakken tilbyde forskellige ydelser, der gør det nemmere at kommunikere med hinanden, og gøre det mere overskueligt når man skal planlægge ting. Microsoft annoncerede Office 365 pakken for første gang i 2012, med en intention om at bringe de allerede eksisterende ydelser sammen. Pakken er sidenhen blevet opdateret og optimeret, så endnu flere har kunnet nyde godt af løsningen.

 

Viden om pakken:

Det kan godt være svært at udnytte alle de forskellige ydelser fuldkomment, derforOffice 365 kan man med fordel tage på et Office 365 seminar, hvor der er fokus på nogle af de mange produkter, der er med i Office 365 pakken. På denne måde kan man tilegne sig mere viden om, hvordan man kan udnytte modulerne bedst muligt, og derudover vil der på de enkelte seminarer være fokus på forskellige funktioner. Det er en perfekt mulighed for arbejdspladser, der ønsker at deres medarbejdere skal være endnu skarpere i Microsofts styresystem. Derudover kan dette seminar medvirke til at medarbejderne får en bedre kommunikation indbyrdes, og at alt bliver samlet et sted, så det bliver meget mere overskueligt. Seminariet kan ydermere fungere som en stor inspirationskilde for medarbejderne, hvilket i sidste ende kan optimere virksomhedens overordnede succes.

 

Microsoft Office 365 til erhverv:

Der findes en lang række fordele ved at anvende Office 365 på en arbejdsplads. I en pakke får man bl.a.:

  • Office-pakken
  • Professionel e-mail
  • Online backup
  • Fildeling
  • Online videomøder
  • Mulighed for at chatte online

Man får alt det vigtige til en arbejdsplads i blot én pakke. Endnu en fordel er at prisen på pakken er meget overskuelig. Mange steder tilbyder en abonnementsløsning, hvor man for et lille beløb hver måned, kan få hele Office 365 pakken. Der er derfor ingen undskyldninger for, hvorfor man som virksomhed ikke skulle anskaffe sig Office 365 pakken. 

No Comments

Post A Comment